måndag 5 januari 2009

Lunginflamation och Öroninflamation

Sambon var med Hugo hos läkaren idag och stackars lillpågen min hade både lunginflamation och öroninflamation på ena örat stackarn och hög sänka, så skönt att de "hittade" något och att han nu fått medicin för han som är liten redan börjar se väldigt tanig ut nu tycker jag inte ätit ordentligt sen onsdags.

Men det ska väl ge med sig bara pencillinet börjar verka hoppas jag. De gav honom Piggelin på barnmottagningen för att se om han kunde vätskeersätta sig själv annars hade det blivit inläggning och dropp. Än klarar vi oss från det, men det är inte mycket vi får i honom mest nyponsoppa och små munfullar vatten.
Så det har varit sega nätter med hosta o feber så själv var man väldigt seg idag då det var dags att börja jobba igen skönt man är ledig imorgon igen :)
Fast på jobbet kändes allting bra med nya kollegan verkar vara en jättebra tjej och vi har ändrat om MASSOR i alla lekvrår men ack så bra det blir tycker jag varför har vi inte gjort eller orkat ta tag i det innan? Nåja såå skönt att få det gjort nu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars lillplutten! Hoppas han tillfrisknar snabbt!

Anonym sa...

Men stackars liten, han måste ju verkligen varit helt däckad. Och stackars er med en så sjuk liten kille. Hoppas att allt går bra och att han blir piggare. Skönt att du verkar igång på jobbet; själv har jag riktig ångest inför onsdagen.