söndag 4 januari 2009

Dagens foto - Dag 4

Denna bild får symbolisera vår myssöndag jag har mest suttit i soffan hela dagen o sett film och en massa inspelat från julhelgen.
Bilden är från Tingelingfilmen som Maja och vi såg vilken bra och trevlig film får jag säga, rekomenderas.

Tyvärr även sjuksöndag Hugo är fortfarande dålig och idag är han som sämst av alla dagar han har haft feber sen nyårsdag nu så imorgon ska sambon åka med honom på läkarbesök, funderade på akuten nu ikväll men sitta där flera timmar men ett tag var han helt tom i blicken av den höga febern över 40 grader, ingenting äter han heller bara dricker tack o lov men inte mycket det heller lite nyponsoppa och vatten. Stackars lillkillen.
Själv är det dags att börja jobba igen imorgon, vi ska slå ihopa 2 förskolor o ställa iordning o prata oss samman innan barnen kommer på onsdag, en ny barnskötarkollega ska vi också få, ska bli kul att träffa henne också. Åter til soffan är trött på den idag tänk att man kan bli det men det är väl så när det ej är självvalt.

1 kommentar:

Carina (62CarinaZ) sa...

Romeo har ofta hög feber till o från så jag vet hur dom kan se ut , precis som du skrev "tom i blicken" man blir rädd men man vänjer sig.

Hoppas han snart blir bra igen.

carina