lördag 15 januari 2011

Vecka 2

Vecka 2
Veckans förändring: -1,2 kg
Totalt sen starten 3/1: -2,2 kg


Underbart det händer ju saker. Jag har i princip varje dag hållit mig inom mina 40 PP varje dag någon dag kom jag upp i 43-45 PP men jag har ju av mina 49 VeckobonusProPoints och hade tom 7 aktivitetsbonus från sportandet i Bollerup förra söndagen att ta av.

Jätteskönt att börjat jobba igen var ju 5 veckor sen o då blir matrutinerna mycket bättre o vi har en underbar grönsaksbuffe på förskolan/matsalen. Igår kväll var det ett efterlängtat fredagsmys fast jag var inte jättesugen o åt bara litegrann. Idag på morgonen använde jag tom lite PP till ett glas oboy allt inom ramen, men de flesta extrapropointsen ska användas till min efterlängtade Marabou Dukat ikväll samt några kakor o lite kladdkaka imorgon på Hugos 4 årsdag! Men det känns liksom verkligen ok då jag planerat in det o varit duktig i veckan. Skönt slippa det dåliga matsamvetet.

Mitt rivstartsmål på -5 kg på 8 v verkar inte orimligt. Skulle åkt på VV vägning idag men när jag vaknade så var Maja hemma (hon skulle åkt med eg), Hugo och sambon åkte nämligen planerat till flygplatsen för att hämta Farmor som kommer hem från Thailand, snart kommer hon och hälsa på här, då vill ju Maja träffa henne så då kan vi inte sitta på VV mötet detta retar mig lite men men får bli nästa lördag. Lycka till i veckan alla!

4 kommentarer:

Alex sa...

Härligt!! Bra kämpat :)

Maria sa...

Vilka fina siffror!! Grattis!

annmari sa...

Bra jobbat

emma sa...

Kul med ännu en viktblogg.. hejja hejja dig.
Kika gärna in till mig.. Kör pulver just nu..ska ner ca 25-30 kg.
Peppkramar!