lördag 1 november 2008

Designteammedlem hos House of Inspiration


Nu kan jag avslöja hemlisen jag nämde häromdagen :)
Ibland går drömmar i uppfyllelse, tänk att få ingå i ett desingteam hos ett företag som säljer scrapbookingmaterial, rena drömmen ju för en scrappare som jag.
Jag fick för ca en vecka sen ett mail från Jessica Larning som driver webbsidan House of Inspiration och som ska öppna webbutik inom kort med en förfrågan om jag ville ingå i hennes designteam, tänk att någon kontaktar lilla mig för detta.
En stor ära och ett stort förtroende! Efter ett par mail där Jessica svarat på mina frågor och funderingar så har jag nu tackat ja till att ingå i hennes designteam och det ska bli sååå skoj och inspirerande och roligt! TACK Jessica för förtroendet!!!
Jag kommer då och då få ett paket med scrapbookingmaterial, stämplar mm som jag ska skapa härliga scrapbookingalster med för att inspirera hennes kunder. Allt jag skapar och allt material får jag behålla mot att House of Inspiration får bilder och använda bilderna på det jag skapar.
Åh så skoj detta kommer bli.
House of Inspiration har även en blogg den hittar ni här!
Här är 4 av mina Designteamkollegor;

8 kommentarer:

Carina sa...

Hej,Anki!
Grattis till ditt Dt-uppdrag.Blir trevligt att bli kollega med dig.
Vad fint du skriver om ditt nya "arbete"och visst skall det bli både roligt och inspirerande.

Vi kommer säkert att höras av mycket framöver.
Lycka till!

Helena Påhlsson sa...

grattis på dej... väntar på att höra mer om det om 2 veckor...

Cornelia sa...

Hej min kära DT-kollega! *S*
Det här är verkligen jättekul och spännande... nu verkar gänget vara komplett och det känns som om det kommer att bli härligt att få "jobba ihop" framöver!

Jag länkar såklart till dej, så jag kan titta in titt som tätt. Men det blir inte förrän imorgon, tror jag. Jag har fullt upp idag... två "barnbarn" av bonusvarianten är här...

Kram på dej!

Ulrika sa...

Grattis Anki! Du är superduktig! Tänk vad kul med allt det här nya, det ska bli så hilma skoj att få vara i samma DT-gäng som du och de andra tjejerna. Kram!

Veronica sa...

Hej! och va kul! ja detta känns oerhört spännande!

Vi höres!

kram kram

Anonym sa...

Hej Anki, visst är detta bara såå spännande! Ska bli roligt att bli kollega med dig.
Vi hörs!
Anita

Snorkfröken sa...

Massor med grattis, vännen. Detta är du verkligen förtjänt av. De har gjort ett bra val. Ser fram emot att se mer av dina skapelser.

*kramiz*

Anonym sa...

Grattis! Att vara DT är ju både roligt, spännande och utmanande! Grattis till ditt uppdrag!