onsdag 2 december 2009

Adventsmysigt hos oss med nu

Idag inhandlades så utejulgranen, ris till krans, ljus ute i busken sattes upp och den ena ljusslingan sattes i sen frös vi som bara den, det var kallt idag, adventsljusstakarna och stjärnorna sattes också upp och såå mysigt det blev, vi och barnen fixade o donade här ikväll så de kom inte i säng förräns nästan halv tio men så mysigt vi haft det ikväll. Har kännt ett så otroligt lugn nu ett par dagar trots att inte stakar o stjärnor kom upp i söndags pga Majas Prinsess- och Prinskalas och julskyltning och det känns sååå skönt, för förra veckan var jag en stor stressmage. Njuter så länge det varar. :)

Imorgon ska Hugo få sin vaccinationsspruta....tror ni han angriper den med full kraft i helgen? Håll tummarna för oss att han klarar den bra.....nu är han ju så pigg igen och vi njuter så av att se honom så pigg igen. Han äter som en häst både på förskolan o hemma 2-3 portioner och helst mat varannan h just nu, känns som att han verkligen äter igen efter all sjuka i höst eller så är han inne i en enorm tillväxtperiod.

Hugo berätta energiskt för sin pappa när han kommit hem att vi köpt gran och han stoppade in den....öhhh sambon tittade lite lätt misstänksamt på mig innan han förstod att Hugo menade att han stoppade in granen i plast :)

Pappa blev i måndags opererad och fick ny höftkula och allt har gått bra skönt och det verkar som att han ska få komma hem imorgon em.

Imorgon är det julbord på Buhres med sambons jobb...om nu inte Hugopågen reagerar på sprutan då får jag stanna hemma. Håll tummarna för jag vill äta julbord :)

2 kommentarer:

Annelie sa...

Klart att vi håller tummarna för lille Hugo! Hoppas han får hålla sig frisk. Alvin fick oxå sin spruta igår och han har ännu inte visat någon reaktion. Gott med julbord! Själv styr vi kosan mot Tyskland imorgonbitti och tillbringar helgen där med goda vänner och julmarknad och julbad!

Kram

Carina (62CarinaZ) sa...

Samma här Romeo fått sin udag och vi ska på julbord m mannens nya jobb.....men sån tur e HAR VI BARNVAKT (MORMOR) som isåfall ta det hiihii då önskar vi os lycka till