söndag 18 oktober 2009

Fotokurs

Idag var Jenny Sandberg här och höll en lärorik Fotokurs. Hon försökte lära oss 6 h kurs på 2 h nåja det blev 3 h för snälla Jenny stannade och hjälpte oss träna lite utomhus också.

Hade väl hoppats på gör si o så så blir bilden bra men det finns visst inga sånna genvägar :) förstod att det handlade om sambandet mellan iso, bländare och slutartid i ett samspel....men just nu snurrar mest dessa nya begrepp i huvet och man undrar om man ska bemästra nåja snarare klara av att få dessa begrepp i samspel men som Jenny sade det handlra om träning träning o åter träning.

TACK Jenny för idag och alla goa kurskamrater. Jätteskoj att träffa er alla! *kram*

TACK även till Annelie och Ann-Sofie för den jättemysiga fikastunden i Ystad efteråt.

Mina bilder kommer ikväll...om det blev någon en del testfoton :) Sen krånglade min kamera fick trycka TVÅ gånger på avtryckarknappen innan den tog bilden så ska det inte vara MYCKET irriterande såklart o gav en del suddiga bilder.

2 kommentarer:

Pandora sa...

Det praktiska med digitala bilder är ju att alla uppgifter finns i EXIF-infon på varje bild. Jag brukar ta bilder med olika inställningar och sen kan jag jämföra hemma i lugn och ro vad som funkade bäst i den situationen. Med den analoga var jag tvungen att anteckna alla uppgifter och sen hittade jag inte lappen...
Sen kommer ju problemet att minnas de bästa inställningarna när man väl ska ta nästa kort! Lycka till. Det blir säkert kanonbilder!

Anonym sa...

Tack snälla Anki - och även Jenny för en mycket givande förmiddag. Ha det så bra och det var roligt att det löste sig med kameran!!

Kram

Ulrika