fredag 16 oktober 2009

Min allra Första Digiscrap

Har ikväll gjort min allra första Digiscrap ever. WOW så roligt det var. TACK Mikaela för att du lär mig så bra. Det är dessutom första gången någonsin som jag jobbat i Photoshop och fick ihopa detta... Tur Mikaela förklara och visar med bilder på ett superbra sätt!

Vad tycker ni?

6 kommentarer:

Fru Lindberg sa...

Strålande fint! Visst är Photoshop ett underbart program, synd att man har så lite tid ;0) Tack snälla, för erbjudandet om barnkläder men vi är så överösta med arvegods så om jag ska ha chansen att köpa ngt nytt får jag nog hålla ;0) Inte trodde jag att en graviditet kunde framkalla en sådan givmildhet, ibland finns det fördelar att vara sist ut i vänskapskretsen ;0) Jag vill oxå ha Deleesias stämplar, hm, får se om man kan skicka pengar med en vän... Ha det gott gumman!

(Favvis)Maria sa...

Hur bra som helst! Jag har oxå provat på digiscrappandet.

(Favvis)Maria sa...

Ja du... det var från e-bay, fast nån butik, så man kunde välja antal. Å jag tog såklart alla.. Haha.. 4 st. Kanske de har fler.. Det var iaf från den här personen: http://myworld.ebay.com/jfmk5/, kanske de har fler om man mailar.

Jennie/Deleelsia sa...

Första försöket? Reslutate blev ju verkligen hur bra som helst. Vilket fint foto på kidsen med.

Carina (62CarinaZ) sa...

Verkligen superhäftiga alla tre....vill oxo kunna har Photo Sh men men du vet ju hur jag är inte lättlärd precis.
Du vet ju hur det gick med min nya Canon kamera.....den ligger på hyllan!!
Beundrar dig som har så järn i elden, påminner om mig för ett par år sedan.
Kram

♡Johanna♡ sa...

Visst e det kul med kursen!
Jag blir bara lite frustrerad för jag hinner inte med känns det som. Jag hinner bara hämta hem och sen är det läggdax för att nästa dag gå till jobbet. Men ska se om jag kan ta tag i det i helgen.
Trevlig blogg

MVH Johanna