söndag 2 augusti 2009

2 veckors semester kvar

Ja så har 3 veckor av semestern gått men jag har 2 underbara veckor kvar innan det är dags för arbetet igen. Idag ska Simon åka till Bergen i Norge för att hjälpa sin syster att flytta dit och han kommer inte hem igen förrän ons kväll men mamma o pappa o carolina kommer vara här en hel del och hjälpa mig med barnen och vi ska bygga mer på staketet och grinden.

När man är ledig så kommer de kreativa tankarna :)
Har funderingar på att lägga undan ca 1 000:- i månaden för att nästa sommar innan det är dags för Maja att börja förskoleklass att vara riktigt långledig, 4 veckors semester o 4 veckors föräldraledighet dvs totalt 8 veckor känns som något jag verkligen ska försöka ordna, förs pengarna över direkt så är det ju inga problem så en automatisk överföring ska fixas.

Åh vad jag gillar att ta dagarna som de kommer, vi har inte haft mycket uppbokat och det känns sååå skönt, vi målar o hamrar o snickrar lite när andan faller på. Nästa helg händer det en massa roligheter på fredagen ska vi på Kräftskiva hos goa Ulrica & Fredrik alltid lika trevligt och sen på lördag ska vi ju se MADONNA uppträda och sen ska hela familjen åka på cirkus maximun i Ystad den 9 augusti, shit vad det kostade 980:- för oss fyra GAH men åh andra sidan så har vi inte lagt pengar på så mycket annat i sommar merän staket och hämtmat eller sommarturistat här hemma och ätit ute ett par gånger *LYX*. Sen veckan efter ska barnen på semester hos mormor o morfar 3 dagar så då ska vi ladda batterierna inför hösten :) Hoppas på strandväder med full avkoppling och stängda ögon och öron.....

Inga kommentarer: