söndag 10 maj 2009

Underbar hobby

Jag måste bara skriva det här fast ni säkert redan vet de... Jag är så glad över att jag har hittat den här hobbyn! Den ger mig så mycket glädje. Jag får fota, dokumentera både mig och mina barn mfl, jag får vara kreativ, skapa vackra minnen, hitta på lösningar, jobba med färg och form, klippa och klistra, distraheta mina tankar osv.

Inte nog med de så innehåller denna hobbyn så mycket otroligt underbara och givande människor. De är så mycket kärlek. Ni är så snälla, stöttande och ger så mycket uppmuntran. Alla passar in. Spelar ingen roll hur gammal man är, med eller utan barn, nybörjare eller proffs, vad man än jobbar med, hur man än mår. De är så mycket härliga ord här jämt. Man hjälper, stöttar och uppmuntrar. Det är så underbart att få vara en del av detta.

All kärlek till er ♥

Ska bli skoj att träffa en del av er i Halsmtad på lördag på scrapträffen där som Scrapperiet håller i. Ses vi där?

8 kommentarer:

(Favvis)Maria sa...

Jag håller med! :)

Kickans_blogg sa...

Heej Anki! Härligt med lite semester!! :0)
Stämpelmärket är "forever friends" och jag skulle gärna äga fler såna sötingar! Men, men....är man osäker på utlandsbeställningar så blir det inte så lätt!! Ha ha...
Stor kram Kicki

annmari sa...

Jag kommer också på träffen :-)

Helena Påhlsson sa...

kommer du ?? har jag helt missat.. jag kommer !!!!!

Anonym sa...

Kommer också!
Ska bli härligt att träffas igen Anki, det var ju ett tag sedan.

Vi ses på lördag!

Kramiz
Ingela/ coelogyne

Tesa/therese sa...

Kolla din mail! Kramis

Carina sa...

Hej!
Välkommen tillbaka!
Nemo har jag hittat på internet letade efter bilder på fiskar.Skrivit ut och chalkat lite.


Kram!

Cornelia sa...

Hej!
Visst är det alldeles rätt med lite sol och värme just nu?!! Själv kom jag ju hem från Turkiet i torsdags :-) Skulle gärna stannat ett par dagar till!

Och du, min vän, TACK snälla för kommentar i min blogg! Blir alldeles generad... det är faktiskt mitt allra första försök med stjärnalbum (och nog blev det lite fel från början... *he he* Lite extra cardstock gick åt när jag gjorde fel... men man lär sej...).
Det är inte såååå svårt, när man väl klurat ut hur det ska vara. Finns en bok med en rätt hyfsad beskrivning i. Och vad heter den nu igen, då? *funderar febrilt*
"Nya scrapidéer", tror jag att det är.

Tusen kramar!

Men du, en DT-träff skulle väl vara mysigt, oavsett om vi gör album eller inte..?! *S*