måndag 6 april 2009

WOW 10 000 BESÖKARE

Ajamen ni är ju helt tossiga jag kan då inte fatta att jag idag passerade 10 000 besökare och ligger på scraptoppen på ett snitt av hela 355,8 besökare per vecka. Tänk att jag haft så många besök sen jag startade min räknare. Helt otroligt och kul att ni gillar det ni läser och ser här antar jag :)
Vilka är ni? Snällla snälla snälla ni lämna en liten kommentar så jag vet vilka ni är! Skriv gärna också vad ni gillar att titta på läsa hos mig vad är det som gör att ni återkommer?
Jag tror jag får fixa till en blogcandy också för att fira så håll utkik och glöm inte kommentera heller man vet aldrig vad jag hittar på :)
Vill även passa på att tacka er alla för alla era underbart goa kommentarer de värmer mig verkligen och gör mig så otroligt glad det är ni som gör min blogg levande.

KRAMAR i massor till er alla!

4 kommentarer:

Carina (62CarinaZ) sa...

Jag gillar din blogg för den är så stilren, ljus och därför ser man just dina bilder, lo och kort så tydligt. Blandningen i din blogg gillar jag oxo.
Kram
Carina

Anonym sa...

Hejsan!
Brukar kika in här med jämna mellanrum. Jag tycker att det är en jättetrevlig blogg med en härlig blandning av inspiration och tips.

/Bea

Mrs X sa...

Jag gillar blandningen av scrap, vardag, foton osv. Mycket trevligt att kika in!

Camilla sa...

Lämna EN kommentar ! Jag kör fullt race ;) och lämnar 20 istället hehehe. Jag hittade din blogg genom Google så jag sitter och läser igenom den nu. Så du får ursäkta att jag lämnar så många kommentarer på en gång. Hoppas du inte blir allt för arg *kram*