onsdag 18 mars 2009

Tänder ett ljus här idag

Idag har vi tänt ett ljus här för Hugos förskolefröken och Majas före detta fröken som avled inatt mycket plötsligt. Vi blev uppringda av rektorn idag på arbetet där hon berättade vad som hänt och hon frågade oss om vi hade möjlighet att hålla barnen hemma imorgon så personalen kunde få krishantering.
När vi lämnade imorse så kom det en massa vikarier dit som ingen personal visste om och sen kallades ordinarie perosonalen in där de fick infon om detta tragiska besked. Vikarierna fanns insatta hela dagen så personalen kunde känna sig för hur de ville och orkade idag, mycket proffsigt av skolledningen får jag säga.
Hon kan inte vara merän 40-45 år inte, vad livet kan ta oväntade vändningar fort. Känns som att man går här lite i ett töcken.....jag pratade ju med henne igår osså finna hon inte längre idag....
Krama om varandra alltid men lite extra idag!
KRAMAR från mig!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det är nog tur att man inte vet vad som ska ske på morgondagen :-(

Marja sa...

Oj så tragiskt! Ja man vet aldrig hr livet ska te sig.
Hoppas de kommer vara lika proffsiga mot barnen för de lär ju fundera.

Kram på er

Din DT kollega

Anonym sa...

Ja, ibland blir man brutalt påmind om verkligheten. Usch så tragiskt!
Stor kram!!

Petra sa...

Jag kan inte fatta att hon är borta. Har känd henne i drygt fyra år nu och båda våra barn har gått hos henne. Vi tyckte om henne väldigt mycket. Barnen tog beskedet bättre än väntat men speciellt Olivia vill veta vad som hänt med henne. Hon vill prata om det och förstå.

Cornelia sa...

Man ska vara väldigt rädd om det man har, om nära och kära och själva Livet. Imorgon är en helt annan dag och allt kan vara förändrat.

Hoppas att barnen och personalen kommer vidare tillsammans på ett bra sätt!

Jessica sa...

Oj vad tråkigt och tragiskt. Sänder en tanke till dig och dina barn som förlorar sin fröken.

En stor styrkekram till alla som var henne nära - det är inte lätt att förlora någon.