söndag 18 januari 2009

Kan ni gissa vem som har 40,3 i temp?

Jodå visst är det Hugopågen vår!
Ajamen ska inte detta ta slut någon gång så man kan få jobba en hel vecka snart?
Nåja ingen ångest i brösten än så det får man väl vara glad för.
Pratade med akuten och de hade mycket att göra så vi fick gärna avvakta så det lutar väl åt barnmottagningen imorgon istället om han bara fortsätter dricka drack en halv mugg med sugrör inatt skönt bara han inte blir som sist tom i blicken o apatisk då åker jag bums.
Kan det vara lunginflamationen som inte gett med sig eller nya virus nu efter pencillinet som han avslutade i veckan?
Funderar starkt på att ha han hemma hela veckan så han får återhämta sig lite mer, ångrar att vi lät honom åka till förskolan må-on. Hade honom hemma to-fre för att han inte orkade med båda barnen men mest Hugo har varit sååå trötta i veckan somnade hur tidigt som helt o gnälliga märktes tydligt att de inte orkade o hade sina vanliga krafter än men sen känner man ju att man vill/bör jobba något lite åtminstone.
Nu ska jag upp o väcka Hugo (kl 10.45) han är helt utslagen av den höga febern. Sen är han snorig o slemmig och det är nog därför han kräker emellanåt o igår växte bara maten i munnen på honom. Sen kräks han nog lättare än adra barn efter hans nästan ett år med kräkningar innan de kom fram till hans mjölkallergi han kräkte ju upp maten välling mm länge mellan ett halvår tills 1 1 /2 år.
Tycker synd om oss framför allt om Hugo som varit dålig till o från (mest till) sen veckan innan julafton.

3 kommentarer:

Saawan sa...

Stackars Hugo, hoppas han snart mår bättre.

Vilka fina bilder du tar till projekte.

Carina (62CarinaZ) sa...

Ajamen...ja det kan man verkligen säga och jag om nån vet hur det är Anki, vi gick till och med igenom en utredning för att se om Romeo hade dåligt imunförsvar. Och typiskt efter vi fått negativt besked (alltså inte dåligt imunförsvar) så slog allt om.

Ge inte upp, men visst har han haft lunginflamationen så är man nog extra observant.

Helena Påhlsson sa...

stackars Hugo , dax att knata iväg till doktorn igen imorgon då, hoppas att det vänder nu