torsdag 15 januari 2009

Hugo kräkte 4 gånger inatt

Ursäkta frånvaron i bloggen min men jag har kraftansamlat mig lite ett par dagar.

Så var det dags igen. I natt kräkte Hugo ner sängen o sig själv hela 4 gånger. Trist då lillkillen ju fyller 2 år imorgon! Undra om vi kan fira överhuvudtaget?

Blir osäker på om det är magsjuka eller för att vi lade på en bit sojaost på hans varma macka igårkväll? Hugo är ju mjölkallergiker och sojaproteinet är väldigt likt mjölkproteinet och kan vad jag förstår "trigga" mjölkallergin så frågan är om det är därför han kräkt eller ej. Var ett barn som hade kräkt på hans förskola igår fick jag veta när jag sjukanmälde honom idag och Hugo som nu antagligen har lite taskigt immunförsvar efter avslutad antibiotikakur efter lunginflamationen och öroninflamationen står nog inte emot så många basselusker just nu.

Själv känner jag mig dessa två sista dagarna bättre igen tycker jag i kroppen skönt. Men nu har jag ju fått sova nästan två hela nätter (ej inatt då då) så det känns skönt och ger en ju lite mer krafter.

2 kommentarer:

Kamilla sa...

Men stackars er!!!!
Hoppas Hugo kryar på sig, det är aldrig kul med magsjuka :(
Hoppas typsnittet kommer till pass ;)
Kramen

Anonym sa...

Det var Tilda som kräkte, jag fick hämta henne vid lunch. Hon blev bra igen samma dag och igår var allt frid och fröjd. I morse började Oscar kräkas och i förmiddags var det min tur. Fyyy vad räligt det är!

Krya på er!