måndag 19 januari 2009

Dagens foto - Dag 19

Glass får man äta mycket när man har HÖG feber.
Hugo har fortfarande feber stackarn i morse ringde jag barnläkaren vi skulle ge Hugo dubbel dos Alvedon för att få ner febern en timme efter hade han fortfarande 39,5 stackarn och det är morgontempen undra hur hög den var inatt han var varm och yrade som bara den.

I em fick vi även tid hos barnläkaren som ville kolla och följa upp efter lunginflamationen och den höga febern. Lungorna lät bra nu, ingenting i öron eller hals än som han sa, virusinfektioner kan bli bakteriella om kroppen inte "fixar" virusinfektionen, bara att hålla tummarna. Så det är bara till att härda ut och så länge han dricker så är det bra.
Han provade att äta lite idag vår i vanliga fall matglade kille men det växer fortfarande liksom i munnen och sen kräks han upp det efteråt. Synd på ett sätt att det inte var bakterier för då hade man kunnat behandla och det hade antagligen gått över fortare men samtidigt skönt att det inte var lung- eller örininflamation igen. Så vi kämpar på nu ska jag vara hemma och vabba tisdag och onsdag och ta hand om min lille sjuke påg. Sambon var hemma idag.

3 kommentarer:

Kamilla sa...

Stackars lilla liten :( hoppas han kryar på sig och fotot, jätteläckert!!

Carina (62CarinaZ) sa...

När Romeo hade sådann hög feber gav vi 1 alvedon och 1 Ipren, hjälpte till att klara natten iallafall.

Kram Carina

Carina sa...

Hej!
Hoppas innerligt att ni alla mår lite bättre och så gott med lite glass!

Kram!


Din DT-kollega!