lördag 22 november 2008

Hoppat av Scrapkryssningen :(

Åh vad jag har grubblat och grubblat och malt o malt och vill o vill men kroppen och förståndet säger nej nej nej....

Jag har tagit beslutet att hoppa av scrapkryssningen, nu när det varit sånt höstväder med blåst och allt tycker jag redan det gungar under benen, då kommer kryssningen upp i mina tankar väldigt ofta och jag sätter mig inte på en båt TRE DAGAR och inte kan jag vara säker heller på att det blåser mindre då kryssningen är, jag får panikångest bara jag tänker på det och att gå o må dåligt både fram tills dess och sen antagligen må dåligt på merparten av resan är ju bara dumt dumt dumt. Någonting säger mig att detta kommer bli en superträff/kryssning och jag vill gärna vara med men inte till priset av att må dåligt både nu o sen.

Framför allt har jag kännt mig så dum och taskig eller nått mot min hyttkompis men med min åksjuka så är det bara dumt mot mig själv. Jag har pratat med henne och hon är väldens bästa scrapvänninna som har den fullaste förståelsen för mitt beslut, TACK Annelie, du är bäst!!
Jag klarade ju inte ens scrapbussresan till göteborg utan att kräkas o sen båt näää tyvärr får jag hoppa över detta otroligt spännande arrangemang. Känns så skönt i kroppen nu när jag äntligen tagit beslutet men vemodigt samtidigt förstås. Ha en superkryssning alla ni som ska åka.

3 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Åh vad jobbigt med åksjuka, stackars dig som måste stanna hemma. Jag tror de får superkul de som får åka.
Kanonfin LO!!

Vibbe sa...

Jag tycker du har gjort rätt som hoppar av. Klart att et är trist, men det är inte roligt att vara åksjuk. Chanserna är tyvärr stora så här års att det blåser osv.
Kram
Vibbe

Cilla sa...

Å, vad synd att du inte ska med! Vi måste ses på ngn mysig scrapträff istället!
Kram