måndag 6 oktober 2008

VÅRENS STORA MARA för 100 pers i Stockholm City 25-26/4 2009

Nu har jag anmält mig!!!

http://www.handarbeta.se/
HÄLSAR ALLA VARMT VÄLKOMNA TILL ÅRETS STORA SCRAPTRÄFF I STOCKHOLM CITY
25 & 26 APRIL 2009
Efter en enormt lyckad scrapträff i slutet på September så tar vi och bokar upp våren för en ny träff igen. Som vanligt kommer vi lotta ut 6 Cuttlebugs och en hel del annat scrapgodis! Välkomna att anmäla er på stockholmcityscrap@gmail.com Mer info ser ni nedan!
Adress: Valhallavägen 148 – (Fältöversten) Stockholm City. Hörnet av Valhallavägen/Värtavägen vid busshållplatsen
Datum: 25 & 26 april 2009 Tid: 10.00 – 22.00
Anmälan: stockholmcityscrap@gmail.com
Pris: 1 dag (lördag eller söndag) – 150 kr / pers. Båda dagarna – 250 kr / pers
Betalning: Betalning av anmälningsavgift görs till Bg 5766-2777. Viktigt är att ni skriver ert namn samt vilken/vilka dagar ni ska närvara. OBS!! Ni måste få en bekräftelse via mail om att plats finns innan ni betalar avgiften.
Tunnelbana: För er som kommer med tunnelbana är närmaste station KARLAPLAN med uppgång Valhallavägen Parkering: För er som kommer med bil finns det parkeringsplatser utanför på Valhallavägen och även parkeringshus i själva Fältöversten köpcentrum. Kör in på Värtavägen (sidan på Fältöversten) Buss: Buss nr 1, 4 och 72 stannar utanför
Mat: Inne i Fältöversten finns flera restauranger, samt Mc Donalds runt hörnet. Vill ni passa på att äta middag på restaurang rekommenderar vi att ni bokar bord redan nu
I tävlingsrummet bredvid vår scrapsal kan ni som har tagit med er egen lunch fika samt äta lunch/middag.
Fika: Vi på http://www.handarbeta.se/ bjuder på kaffe, The och fikabröd hela dagen
Scrapbutik: Vi som arrangerar detta driver http://www.handarbeta.se/ och vi kommer självklart finnas på plats med våra varor till försäljning. En hel del varor kommer det vara specialpriser på! I övrigt gäller 10% rabatt på hela sortimentet. Betalning: Kontant och kortbetalning.
Utlottningar: Vi kommer att arrangera både tävlingar och utlottningar. De stora vinsterna är de 6 Cuttlebugs som vi kommer lotta ut, 3 på lördagen samt 3 på söndagen – är du en av de lyckliga vinnarna?
Varmt välkomna!
Hälsar Sofia & Peter

Inga kommentarer: