torsdag 25 september 2008

Vunnit en present idag

Åh vad GLAD jag blev nu när jag precis fick veta att jag vunnit en utlottning hos Lambisoft. Så skojigt, ska bli spännande att se vad hon skickar för present! Så generöst, TACK!!!

TACK för era uppmuntrande ord jag ska verkligen försöka fokusera på en sak i taget men inte lätt när det är femtioelva saker samtidigt som behövs fixas.

TACK snälla Helena för ditt mail många bra tips där som jag ska ta upp och ta tag i du har helt rätt men när man har mycket runt sig så tänker jag tyvärr inte speciellt rationellt men det är väl en självbevaresedrift antar jag.

Blir nästan lite förvånad för jag har kännt mig så lugn i kroppen och ingen ångest ej heller än nu men har kommit hem med världens huvudvärk nu 2 dagar därför gör kroppen mig medveten om att ta det lugnt och sänk ambitionerna men jag HAR ju sänkt dem jättemycket redan men det är väl någon inneboende frustration på allt som händer också skulle jag gissa.

TACK för era kommentarer än en gång!

KRAM Anki

3 kommentarer:

MonicaO sa...

Hej hej Anki.
Är inne och hälsar på hos dig.
Grattis till vinsten.

Jag norpade adressen till din besöksräknare:o)

Kram Monica

lambisoft sa...

Jag är så glad att min dotter drog din lott, du verkar behöva lite omtanke just nu. Trist med jobbet, för jävligt rättare sagt att lägga så mycket ansvar på bara två personer. Jag hoppas sååååååå att du kommer att tycka om gåvan, jag valde länge och väl men det är så svårt att hitta saker till andra.

ANNAANNA sa...

Hej Anki!

Du har vunnit en utlottning till... I min blogg. Visst är du medlem på pyssel.net? Skicka ett PM där med din adress till ANNAANNA så kommer din vinst med posten.